Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone

de mihaelar63 in Tortellini, 16 Apr 2018 | 4120 vizualizari

 

 Dintre toate pastele, aceste tortellini frumusele rasucite cu textura lor deosebita imi sunt pe plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr tortellini -cu speck
  • 300 gr piept pui
  • 250 gr mascarpone
  • 1 borcan mic de ciuperci chaampignon de Paris
  • 1 lingura mix oglio , aglio , chili [ patrunjel uscat, usturoi uscat, ardei iute ]
  • 8 buc rosii uscate conservate in ulei
  • 4 linguri ulei de la rosiile conservate
  • 4 catei de usturoi
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • sare de Himalaya
  • Patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone:

  1. Puiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu.
  2. Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.
  3. Se adauga usturoiul taiat feliute.
  4. Puneti ciupercile si adaugati mascarpone. Amestecati.
  5. Taiati fasii rosiile uscate si le puneti in sosul format prin topirea branzei mascarpone.
  6. Incorporati in sos mixul de condimente si putina pudra de nucsoara.
  7. La sfarsit puneti tortellini si amestecati.
  8. Gustati si sarati /condimentati daca mai este nevoie.
  9. Decorati cu mix de condimente si patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Folositi o tigaie incapatoare tip Wok .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi