Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone

de mihaelar63 in Tortellini, 16 Apr 2018 | 4702 vizualizari

 

 Dintre toate pastele, aceste tortellini frumusele rasucite cu textura lor deosebita imi sunt pe plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr tortellini -cu speck
  • 300 gr piept pui
  • 250 gr mascarpone
  • 1 borcan mic de ciuperci chaampignon de Paris
  • 1 lingura mix oglio , aglio , chili [ patrunjel uscat, usturoi uscat, ardei iute ]
  • 8 buc rosii uscate conservate in ulei
  • 4 linguri ulei de la rosiile conservate
  • 4 catei de usturoi
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • sare de Himalaya
  • Patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone:

  1. Puiul se taie fasii sau cuburi dupa preferinta, se condimenteaza si se caleste in uleiul de la rosiile uscate pana devine auriu.
  2. Fierbeti tortellini in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj.
  3. Se adauga usturoiul taiat feliute.
  4. Puneti ciupercile si adaugati mascarpone. Amestecati.
  5. Taiati fasii rosiile uscate si le puneti in sosul format prin topirea branzei mascarpone.
  6. Incorporati in sos mixul de condimente si putina pudra de nucsoara.
  7. La sfarsit puneti tortellini si amestecati.
  8. Gustati si sarati /condimentati daca mai este nevoie.
  9. Decorati cu mix de condimente si patrunjel verde.

TIPS-URI

1

Folositi o tigaie incapatoare tip Wok .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui, ciuperci si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellini cu ciuperci în sos de smîntînă