Torta tramezzino

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 21 Aug 2010 | 4729 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton faramitat
  • 150 g maioneza
  • paine feliata
  • 1 ceapa razuita
  • 150 g masline verzi si negre
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Torta tramezzino:

Conservele de ton se desfac si se pun intr-o strecuratoare la scurs. Se taie marunt maslinele si se amesteca cu tonul si celelalte ingrediente.

Se ung feliile de paine si se cladesc una peste alta, in forma de tort.Se ung cu crema si in exterior.

Se orneaza si se tine la rece macar o ora, apoi se taie felii...

Daca ti-a placut reteta noastra "Torta tramezzino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Bucataras Medi 1

22.08.2010, 16:48

este peste , hop si eu............

nadina73 1

22.08.2010, 17:15

vin si eu la o portie

Corinuta 1

23.08.2010, 01:07

Simplu si bun....vad ca papa toata lumea! Are succes!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pasta de ton