Tort Sacher

de Lau in Torturi, 6 Ian 2015 | 9077 vizualizari

 

Multumesc Laura pentru reteta,eu am modificat putin ingredientele.

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 125 g unt
  • 1 cana zahar
  • 1 praf de sare
  • 4 oua
  • 1 cana faina
  • 1 praf de copt
  • 100 g ciocolata
  • 3 linguri cacao
  • esenta de rom
  • 1 praf de copt
  • Umplutura
  • dulceata de capsuni
  • Glazura
  • 300 g ciocolata
  • 1 cub unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Sacher:

Blat-mixam untul moale cu zaharul si un praf de sare,adaugam cate un ou mixand bine dupa fiecare,adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaoa,amesteca dupa care adaugam ciocolata topita si esenta de rom,mixam pana ce se omogenizeaza.

Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam compozitia,nivelam si dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca dupa care il taiem felii,

Pe un platou/farfurie asezam prima felie adaugam 3 linguri de dulceata de capsuni-repetam pana terminam,

Imbracam tortul intr-un stat de crema de ciocolata(optional)

Dam la frigider 30 min,

Topim ciocolata impreuna cu untul apoi turnam deasupra tortului astfel incat sa imbrace tortul,

Dam la frigider cca 2 ore inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Sacher" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort etajat cu mascarpone, ciocolata, visine si zmeura