Dupa cum stiti deja sunt adepta atat a prajiturilor sofisticate cat si acelor simple, iar cum pe caldura asta nici nu vine vorba de deschizi cuptorul insa ai pofta de ceva dulce va recomand cea mai simpla si rapida prajitura....e preferata mea in zilele aride...e light, cremoasa si iupii are muulte capsuni( dar o puteti face cu ce fructe va doriti si va plac).
Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Capsunile se spala, (pastram cateva pentru decor) se indeparteaza partea verde si se taie bucati si se pun peste iaurt. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.
Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna crema. Se da la frigider 1h, dupa care se decoreaza cu restul capsunilor.