Tort rapid

de AnyCostescu in Torturi, 8 Iul 2013 | 32284 vizualizari

 

Se intampla de multe ori sa avem musafiri neanuntati ,sau sa fim in criza de timp sa pregatim ceva dulce...Tortul asta este exact ce aveti nevoie pt o astfel de ocazie....Incercati si nu veti regreta:)

 

INGREDIENTE

  • +- 30 de piscoturi
  • 1 galetusa iaurt cu stracciatella
  • 1 cutie mascarpone
  • 10 linguri zahar
  • 2 cani de cafea gata facuta
  • 2 lingurite gelatina
  • 1 pumn de nuci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort rapid:

GElatina se pune pe baie de abur sa se topeasca , apoi se da la racit.

Crema de mascarpone se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zahar..

Se adauga iaurtul si se omogenizeaza.

Se pune si gelatina racita si amestecam bine.

Intr-o tava rotunda cu fund detasabil se pun un rand de piscoturi pe care le-am inmuiat in cafea.

Se pune peste jumatate din crema obtinuta, apoi un alt rand de piscoturi inmuiate in cafea, iar deasupra restul de crema

Se niveleaza si se da la rece peste noapte.

eu am pus nuca intr-o punga si cu sucitorul am sfaramat-o.

Am pus-o deasupra tortului , apoi l-am portionat si servit cu familia :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu piscoturi, crema de vanilie si gem de prune acrisor