Blat:
Batem spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul. Adaugam albusurile batute spuma cu restul de zahar si faina alba amestecata cu drojdia. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava cu fundul detasabil tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade aproximativ 30 de minute (pana cand trece testul cu scobitoarea)
Crema:
Amestecam faina cu un ou, esenta de vanilie si 100 ml lapte. Restul de lapte in punem la fiert dupa care adaugam amestecul de faina si lasam sa clocoteasca pana cand se ingroasa amestecand mereu. Lasam sa se raceasca dupa care adaugam frisca batuta spuma.
Taiem blatul in trei, apoi turnam jumatate din crema, adaugam al doilea blat si restul de crema dupa care acoperim cu al treilea blat.
Pentru bordura topim pe baie de abur ciocolata impreuna cu untul si laptele. Taiem o fasie de folie pt.ambalat cea cu pocnitori si intindem ciocolata topita deasupra. Lasam sa se raceasca doar atat cat sa nu curga.
Ungem marginea tortului cu putina frisca batuta dupa care montam in jur bordura de ciocolata si dam la rece.
Cand ciocolata s-a intarit decoram cu frisca batuta.