Tort Padurea Neagra

de biancas76 in Torturi, 29 Iun 2010 | 8700 vizualizari

 

Am facut acest tort pentru onomastica prietenei mele. A avut un succes foarte mare, a fost aspectuos dar si gustos dupa spusele invitatilor.
A fost o surpriza foarte placuta pentru toti invitatii, sa stiti ca e un tort care merita facut deoarece nu e dulce, iar blatul e nemaipomenit!!! Si daca tot e sezonul visinelor nu merita pierduta ocazia de a-l incerca.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 250 gr zahar
  • 70 gr cacao
  • 500 ml lapte
  • 35 ml ulei
  • 1 praf copt
  • 1 plic Creme Ole de ciocolata
  • Pentru umplutura
  • 700 ml frisca
  • 1 kg visine curatate
  • pt decor
  • ciocolata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Padurea Neagra:

Faina se amesteca cu praful de copt, zaharul si cacaoa, dupa care se adauga laptele si uleiul. Consistenta lui va fi mai lichida dar asa trebuie sa fie. Il bagam in cuptorul preincalzit pentru 45-50 minute, la mine a stat o ora. Faceti proba cu betigasul si in momentul cand iese curat, e gata blatul. Taiem blatul in 2 dupa ce se raceste complet.

Punem pe prima foaie 3/4 din cantitatea de visine dupa care adaugam 500 gr frisca batuta si inchidem tortul cu a doua foaie de blat pe care o ornam cu frisca ramasa (200 gr), cu visine si bucati rupte de ciocolata .Se lasa la frigider putin pentru a se intari.

Se orneaza dupa bunul plac.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Padurea Neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]