Tort multumire

de cec in Torturi, 7 Dec 2010 | 13016 vizualizari

COMENTARII (77)

kamy 1

08.12.2010, 13:34

super 5f

ionix 1

08.12.2010, 13:47

wow... felicitări pentru acest tort frumos

cec 1

08.12.2010, 14:04

va multumesc

giuliana 1

08.12.2010, 18:00

felicitari foarte frumos

Ina 1

08.12.2010, 20:13

Foarte frumos a iesit, felicitari!

marieta 1

08.12.2010, 23:41

si eu mergeam in romania tot la Crestini dupa Evanghelie!!!!!!!!!!!vedeti cum ne intalnim????

cec 1

09.12.2010, 07:43

multumesc, "imi creste inima" cand vad ca e placut si de altii ceea ce fac
Mariete ma bucur mult sa te 'intalnesc'

susu 1

09.12.2010, 14:55

Felicitari pentru tort. Mi se pare complicat de facut. Am tot vazut torturi in forma de carte dar nu m-as incumeta, sigur nu mi-ar iesi

jolygina 1

09.12.2010, 15:22

ce frumusete ,felicitari este de laudat

cec 1

09.12.2010, 15:49

susu poate asa gandeam si eu, dar mi-am zis cum au putut altii eu de ce nu as putea, si am facut vreo 3 pana sa-mi iasa asta asa. Prima nu a fost chiar reusita dar se intelegea cat de cat ce am vrut sa fac.

jolygina multumesc

Sylvia 1

09.12.2010, 16:13

Este ceva deosebit

Bunica 1

09.12.2010, 20:13

frumos si buuuuun!

Teo 1

09.12.2010, 22:16

daca blaturile sunt dreptunghiulare, cum ai asezat intr-o tava cu diametrul de ..?

cec 1

10.12.2010, 09:34

multumesc Sylvia si Bunica
Teo am facut 3 portii de blat pe care le-am taiat cat a fost nevoie si unit pana m-a iesit un tort cat tava si unul din care am facut cartea

adasev12 1

10.12.2010, 14:58

imi place la nebunie cum arata...dar vreau sa intreb si eu: partea alba de deasupra din ce e facuta si cu ce ai scris pe carte? ideeea e geniala, merge orice mesaj de felicitare, super!!!

cec 1

10.12.2010, 15:22

ma bucur sa aud asta, am edittat reteta si am scris acolo si despre pasta de zahar (cea alba de deasupra), de scris am scris cu o carioca 'alimentara'. Mie imi plac mult cartile ca pot lasa pe ele un mesaj.

adasev12 1

10.12.2010, 16:54

aha...mersi de explicatii....si cand tai tortul cum se comporta, daca se inatreste? nu se rupe?

cec 1

10.12.2010, 18:52

cu placere
se comporta f bine la taiere
inainte de a imbraca tortul in pasta de zahar il imbracam in unt frecat cu zahar pudra(eu nu am mai pus zahar in unt am intins untul pe tort) apoi punem pasta de zahar se aseaza bine si nu se intareste pasta.
pasta de zahar nu se impaca bine cu frisca sau ciocolata (inmoaie pasta) si nu suporta umiditate

vickyduta 1

11.12.2010, 17:04

Minunat, mii de felicitari este ceva foarte deosebit. , ai 5 furculite de la mine.

cec 1

11.12.2010, 22:00

multumesc mult

sabiradu 1

12.12.2010, 11:33

Foarte frumos,ai scris super pe el ,eu ma chinui sa scriu tare mult.Prefer sa las un tort nescris decat sa il mazgalesc.Cu ce ai scri s?Creion carioca??
Felicitari pentru tort

cec 1

12.12.2010, 18:42

multumesc
Pt scris am folosit carioci cu colorant alimentar

elena1988 1

12.01.2011, 14:09

cec 1

16.01.2011, 07:42

alinutzika 1

28.02.2011, 14:11

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata