Cum a fost ziua la verisoara mea cea scumpa i-am pregatit un tortulet surpriza si a fost atat de incantata incat atunci cand a vazut tortu a zis doar atat LA MULTI ANI, de asta i-am dat aceasta denumire, :)))
blat
In plus
Blat
Intr-un bol adaugam ouale si zaharul pe care le batem foarte bine, dupa care adaugam faina putin cate putin dupa care adaugam apa si continuam sa amestecam dupa care adaugam si praful de copt. Am folosit o tava de diametru 26 cm . Am invelit fundul tavii cu hartie de copt si bordurile cu unt si faina. Dam tava la cuptor preincalzit pentru 30-40 min.
Este de preferat sa se faca blatul cu o zi inainte pt a fi usor de taiat.
Batem frisca care a stat la frigider si este destul de rece.
Piersicile le-am lasat la scurs intr-o sita si cu siropul am insiropat blatul de tort.
Pe primul strat de tort adaugam frisca pe care o intindem foarte bine peste care am adaugat o piersici taiate cubulete si am continuat asa pana la ultimul strat de tort.
Ornam cu frisca si bordurile tortului peste care incepem sa aruncam fulgii de ciocolata pana acoperim bordurile acestuia.
Am mai ramas cu o piersica si am facut ca o floricica pe tort, si m-am jucat un pic cu poshul si am facut acolo niste stelute si cu ceva culoare!