Tort ,,Krem a la krem,,

de madi_marin in Torturi, 12 Sep 2010 | 12328 vizualizari

 

Episodul 6 al serialului ,,Torturi cadou,,....

 

INGREDIENTE

Blat :

  • 6 oua
  • 6 linguri cu zahar
  • 1 plic praf Creme Ole de ciocolata ( Dr. Oetker)

Crema :

  • 250 ml frisca lichida rece
  • 150 ml lapte rece
  • 1 plic praf Creme Ole de vanilie

Glazura :

  • 200 g ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida
  • 50 g unt

Ornat :

  • 150 ml frisca lichida
  • Finetti Sticks
  • 50 g ciocolata alba
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort ,,Krem a la krem,,:

Se prepara blatul : se bat albusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile si la urma praful de crema. Se mixeaza bine, apoi se toarna compozitia in tava detasabila 26 cm diametru tapetata pe fund cu hartie de copt. Se coace la foc potrivit cam 20 - 25 de minute. Se da la racit.

Cand blatul e rece se prepara crema :  se mixeaza frisca lichida si laptele reci cu praful de crema pana se obtine o consistenta tare. Se intinde imediat peste tort. Se da le rece .

Se prepara glazura : se pun la foc foarte mic frisca lichida, ciocolata rupta in bucatele si untul pana se topesc si se obtine o crema omogena. Cand e calduta se toarna peste tort. Se da la rece pana a doua zi cand se poate orna dupa imaginatie cu frisca batuta, ciocolata alba si finetti sticks.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort ,,Krem a la krem,," nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]