ieri flacaul nostru a facut un anisor :D deci nu se putea sa nu facem un tortulet...of doamne ce a mai trecut timpul...>:D
Ouale se bat cu zaharul pana se omogenizeaza. Se pune laptele. Aceasta compozitie se pune be baie de abur si se lasa sa fiarba pana se ingroasa ca o smantana. Se lasa sa se raceasca.
In zeama de ananas se pun gelatina, se amesteca si se pun si ele pe abur pana se face ca un sirop, apoi se da deoparte. Frisca se bate.
Fructele se taie in ce forme doriti, de preferat mai mici pt ca atunci cand taiati tortul sa se taie frumos.
Se amesteca compozitia care s-a racit cu frisca si gelatina.
Intr-o tava rotunda se pune folie de plastic. Se pune un rand de fructe, un rand de crema, iar un rand de fructe si apoi unul de crema iar deasupra fructe. Se da la rece 10-12 ore. Dupa aceste ore "indelungate" se rastoarna tortul pe un platou si se orneaza cu frisca, fructe, bomboane sau ce doriti.
Se serveste cu spor