Tort Diplomat cu iaurt

de dany_dumy2006 in Torturi, 4 Ian 2012 | 9330 vizualizari

 

Am vazut reteta Innei si am modificat-o putin.uitati ce a iesit:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g iaurt
  • 500 g frisca cu zahar, 
  • 50 g gelatina,
  • 1 compot ananas,
  • 2 bucati de rahat verde si rosu,
  • 1 punga de piscoturi,
  • suc de fructe(sau lichior dupa preferinta)
  • frisca si fructe pt ornament.
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Diplomat cu iaurt:

Intr-un castron se pune iaurtul. Separat se bate frisca bine bine, apoi se incorporeaza cu iaurtul si ananasul taiat bucatele si scurs de compot. Taiem si bucatile de rahat cubulete si le incorporam in crema. Gelatina o pregatim conform instructiunilor de pe plic si cand ajunge la temperatura necesara o adaugam in crema.

Pregatim tortiera cu perete detasabil tapedand-o cu folie alimentara si incepem sa asezam piscoturile care le inmuiem in sucul de fructe, pe margini si pe fundul tortierei. In mijloc punem crema si dam la rece pentru cateva ore (cca12 ore sau mai putin depinde de cat de repede se incheaga) apoi scoatem cu grija din tortiera si ornam dupa placere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Diplomat cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

dany_dumy2006 1

13.10.2012, 20:10

va multumesc!

Rocsi 1

02.10.2013, 20:52

La multi ani

miki_a 1

02.10.2015, 20:57

La multi ani!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]