Tort din piscoturi

de Alexa95 in Torturi, 6 Sep 2010 | 6215 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piscoturi
  • crema de patiserie(pt frisca)
  • crema cu gust de ciocolata de la dr.oetker
  • creioane pt decor de la dr.oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort din piscoturi:

Pentru inceput se prepara frisca si crema si se dau la frigider.

Intr-o farfurie adanca se pun 1-2 lingurite de cafea si se adauga apa.Se amesteca cu lingurita si se inmoaie piscoturile,dupa care se aseaza pe un platou.[Ideal este ca piscoturile sa fie inmuiate bine in cafea,pentru ca dau un gust mai bun;)]

Se realizeaza 3 straturi de piscoturi si intre ele se pune crema.Incepand cu al 3 lea strat se acopera tortul cu frisca.Intr-o punga se pune o lingura de crema si se rupe coltul putin pentru a orna.Cu ajutorul creioanelor pentru decor putem decora tortul cum dorim noi.

Daca doriti puteti adauga si fructe in tort.De preferat ar fi bananele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort din piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort 'Pescar'