Tort cu mere

de laylalala in Torturi, 19 Iun 2010 | 13895 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr mere, curatate de samburi si taiate felii
  • coaja rasa si zeama de la ½ lamaie
  • 1 pachet Mix pentru 9 torturi Dr.Oetker
  • 80 gr unt, la temperatura camerei
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • 50 gr zahar
  • ½ lingurita scortisoara macinata
  • ½ lingurita cuisoare macinate
  • ½ lingurita ghimbir macinat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu mere:

Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 23 cm diametru.
Merele se amesteca cu coaja rasa si zeama de lamaie si se pun deoparte.Zaharul se amesteca cu scortisoara, cuisoarele si ghimbirul apoi se pune deoaprte.
Intr-un vas, se amesteca Mixul pentru 9 torturi cu untul, ouale si laptele pana se obtine un aluat omogen.Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita.Se aseaza deasupra feliile de mere si se presara cu zaharul aromat.Tortul se da la copt 50 minute apoi se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort(tarta)