Tort cu fructe

de Lau in Torturi, 6 Ian 2017 | 2918 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 500 g piscoturi
  • 250 ml frisca
  • 400 g iaurt
  • 200 g crema de branza
  • 200 g zahar pudra
  • 3 plicuri gelatina
  • 1 conserva fructe tropicale(800 g)
  • 100 g zmeura
  • Blat
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 praf de copt
  • coaja de portocala
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu fructe:

Prima data, pregatim blatul. Mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.

Adaugam uleiul, faina amestecata cu praful de copt si coaja de portocala, amestecam cu o paleta si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit, pana ce trece testul cu scobitoarea.

Crema. Mixam crema de branza cu zaharul si adaugam iaurtul, frisca mixata inainte si amestecam bine. Adaugam gelatina hidratata si dizolvata pe baie de abur. Amestecam bine si dam la rece 10 minute.

Intr-o tava cu pereti detasabili, adaugam blatul si pe margine adaugam piscoturile pe care le-am trecut prin sucul de la compot ;adaugam 1/2 crema, fructe si deasupra un strat de piscoturi, crema -fructe-piscoturi-crema si dam la rece 2 ore.

Decoram cu frisca si fructe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Joly