Reteta este luata de aici,foarte bun a iesit http://www.alinaavram.ro/2015/02/tort-inima-cu-crema-chantilly.html
Pentru pregatirea blatului:
Se mixeaza cele 4 oua la temperatura camerei cu zaharul,se mixeaza 15 minute,nu mai putin.
Se adauga jumatatea de plic finesse sau seminte de vanilie si faina si se amesteca bine cu o spatula.
Se toarna compozitia intr-o forma de inima,se pune la cuptorul preincalzit 25 minute la 160 grade.
Se scoate si se lasa la racit,eu l-am taiat a doua zi.
Pentru crema:
Se mixeaza galbenusuriile cu zaharul si jumatatea de plic finesse,se incorporeaza faina,si se toarna cate putin din laptele caldut aromatizat cu coaja de lamaie.
Se pune amestecul pe foc mic,se amesteca des si se lasa pana cand se ingroasa bine,apoi se da deoparte la racit,se acopera cu o folie alimentara pentru a nu forma crusta si se da la frigider.
Smantana lichida se mixeaza cu zaharul pudra pana cand se ingroasa,se pun 3-4 picaturi de colorant rosu,devine roz si se da la frigider.
Blatul se taie in doua si se indeparteaza partiile rumenite,se pune cam jumatate din crema chantilly pe o jumatate de blat.
Adaugam feliile de capsuni si punem restul de blat,acoperim cu crema e vanilie.
Pe margini am pus frisca roz(poate fi optional),deasupra se orneaza dupa bunul plac.
Se da la frigider pentru cateva ore.