Tort cu capsuni

de roxanamiti in Torturi, 23 Ian 2011 | 5637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 225 g. zahar,
  • 125 g. unt,
  • 200 g. faina,
  • 125 ml.lapte,
  • 300 ml. smantana,
  • 2 - 3 linguri zahar,
  • 200 g. capsuni,
  • 250 g. dulceata de capsuni,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni:

  intr- un bol mare punem ouale, zaharul si le batem bine bine, apoi punem untul, (trebuie sa fie de la temperatura camerei) faina,laptele si amestecam bine,

  punem aragazul la incalzit 170 grade

  ungem tava cu unt  apoi cu faina si punem compozitia, dam la cuptor timp de 45 - 50 minute, pana se rumeneste frumos( se face proba cu scobitoare),

  scoatem tortul din cuptor si il lasam la racit,

  intre timp facem frisca din smantana si 2- 3 linguri de zahar(depinde cat de dulce doriti),

  spalam capusunile, taiem coditele si apoi le taiem in doua,

  tortul il taiem doua(orizontal), punem dulceata in mijloc, frisca deasupra si asezam capusunile frumos (eu am ras un pic de ciocolata deasupra),

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort crema de zahar ars