Tort cu bilute de ciocolata

de Irina in Torturi, 26 Iun 2013 | 27278 vizualizari

 

Un desert usor de facut, pe gustul copiilor!
Evident imi place crema mascarpone in tot felul de combinatii. De data asta i-a venit randul ciocolatei...

 

INGREDIENTE

  • 300 g mascarpone
  • 150 g smantana
  • 3 linguri miere de albine
  • 2 linguri Amaretto
  • 300 g ciocolata
  • piscoturi Savoiardi
  • 50 g unt moale
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bilute de ciocolata:

Am pus piscoturile la robot pana s-au sfaramat si am adaugat untul moale. Am amestecat.

Am pregatit o forma cu fund detasabil, am pus piscoturile in ea si am tasat. Am dat la frigider pentru 10 minute.

Am amestecat crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Am adaugat Amaretto.

Cicolata am pus-o la robot si am transformat-o in bilute. O parte din ele le-am amestecat cu crema. 

Am pus crema obtinuta peste blatul de piscoturi si am lasat tortul in frigider, peste noapte. Am ornat tot cu bilute de ciocolata si a iesit un tort vesel, dulce si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]