Tort cheesecake cu zmeura

de cristinne in Torturi, 16 Iul 2011 | 5751 vizualizari

 

Tort cheesecake cu zmeura, racoros, de vara

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii mascarpone: 500gr;
  • zahar pudra: 200 gr;
  • biscuiti petit beurre: 120 grame;
  • unt: 70 grame;
  • zmeura;
  • 1 cutie frisca lichida (smantana dulce 30%) 250ml;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cheesecake cu zmeura:

Se face un blat crocant din biscuitii dati prin robot si untul topit. Se pune in interiorul formei de tort apasand. Se bag la cuptor 10 minute.

Se freaca bine branza mascarpone cu zaharul pudra si apoi si cu frisca batuta inainte.

Se pun un strat de crema peste blatul racit, apoi un strat subtire de zmeura, se adauga restul de crema, se niveleaza apoi se adauga zmeurele ramase.

Se da la rece minim 5 ore (de preferat o noapte).

Este incredibil de racoroasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cheesecake cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]