Tort Capşunică

de adellyna in Torturi, 24 Iul 2014 | 3742 vizualizari

 

Pentru zile speciale

 

INGREDIENTE

  • Blat de tort cu cacao din comert
  • 2 plicuri de Creme Ole ciocolata
  • 400ml frisca
  • Bomboane colorate
  • 400g capsuni
  • Un tub de frisca pentru decor
  • Un plic de zahar vanilat
  • Esenta de vanilie
  • Esenta de rom
  • Esenta de migdale
  • O cescuta de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Capşunică:

Se pune blatul pe o farfurie mare

Punem intr-un ibric cescuta de apa cu plicul de zahar vanilat si cate o lingurita din esente, amestecam pe foc pana se dizolva zaharul si insiropam

Intr-un bol amestecam 400ml frisca cu cele 2 plicuri de Creme Ole . Crema obtinuta se pune pe blat. Cu restul de crema finisam tortul.

Ornam cu frisca 

Taiem capsunile si le asezam 

Presaram bombonelele

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Capşunică" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]