Tort aperitiv

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2015 | 5781 vizualizari

 

Rapid,satios si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mai mare
  • 150 gr de sunca
  • 8 felii de branza topita delaco cu sunca
  • 100 gr de unt
  • 3 oua
  • putin patrunjel uscat

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv:

Scoatem untul din frigider si il lasam sa se inmoaie.Bagheta o taiem felii pe care le ungem cu unt amestecat cu patrunjel.Intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt asezam un rand de bagheta feliata,4 felii de branza topita,4 felii de sunca.

Repetam inca o data operatiunea si lasam ultimul rand sa fie sunca. Cele 3 oua le batem cu sare si piper si le turnam in forma peste compozitie.Lasam la cuptor 10 minute la 200 de grade.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem pune orice umplutura dorim.

2

cand scoatem din cuptor punem o farfurie peste forma si intoarcem invers ca sa putem dezlipi hartia de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort sarat