Ton proaspat cu rosii,curry si fistic

de alba_zori in Ton, 10 Noi 2012 | 5558 vizualizari

 

De la pescar doua feliute de ton proaspat,o carne rosie ce are te impresioneaza,de multe ori am mancat si facut ton,nu se compara cu cel din cutie,are alt gust parca,oricum e diferenta mare,si sa nu mai zicem de pret.Am facut pestele intr-un mod simplu si sanatos,sper sa va placa.

 

INGREDIENTE

  •  2 felii de ton proaspat
  • ulei de masline
  • sare,piper,curry
  • vin alb
  • rosii,leustean
  • masline,prune uscate
  • fistic macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ton proaspat cu rosii,curry si fistic:

Rapid si minunat de bun:am pus intr-o tigaie uleiul de masline,feliile de ton,am sarat,piperat,jumate de lingurita de curry,am adaugat vinul,prunele,maslinele si am lasat 10 minute cu capacul inchis,

Am invartit feliile si pe cealalta parte si am condimentat cu fisticul macinat,am gustat daca mai vroiam putina sare si am pus in farfurii si servit cu o felie de paine si un paharel de vin.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ton proaspat cu rosii,curry si fistic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

andreea_angelo 1

12.11.2012, 15:55

vai cat de bine arata....

alba_zori 1

12.11.2012, 20:20

Multumesc fetele,va servesc cum sa nu..

Cris2711 1

17.11.2012, 01:15

place si mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ton si spanac