Tocinei de cartofi

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 5995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • 2-3 linguri pesmet
  • 1 lingurita praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocinei de cartofi:

Cartofii se curata,se spala si se dau pe razatoarea mica.Se scurg bine de lichidul lasat,si se amesteca cu ouale,pesmetul si praful de usturoi.Se asezoneaza dupa gust.Se formeaza ca niste chiftelute si se prajesc in ulei incins , pe fiecare parte pana se rumenesc.Se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se pot adauga si alte condimente , dupa gust

2

in loc de pesmet se poate pune si faina

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

ieri la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]