Tochitura de porc cu mamaliguta

de Bucataras in Porc, 29 Dec 2019 | 7104 vizualizari

 

N-ar fi fost Craciun fara o tochitura pe masa, asa ca reteta de azi este o tochitura neaosa cu carne de porc, ceva carnaciori si afumatura, insotita de o lingura buna de cas ce se topeste sub o mamaliguta fierbinte. 

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc
  • piept afumat
  • carnati de porc
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • cas framantat
  • mamaliga
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu mamaliguta:

Taie pulpa de porc si afumatura in bucati mici, iar carnatii in felii potrivite. 

Pune carnea la prajit in putin ulei, intoarce-o pe toate partile sa se patrunda bine. 

Rumeneste usor carnatii intr-o alta tigaie, apoi in uleiul ramas rumeneste nitel si afumatura. Adauga-le peste carne, arunca si ceapa verde peste ele si lasa sa se amestece aromele. 

Condimenteaza simplu cu sare si piper. 

Pregateste o farfurie cu cateva linguri de cas framantat. 

Pune si de o mamaliga si cand e gata toarn-o fierbinte peste cas, sa-l topeasca. 

Serveste cate putin din toate, neaparat acompaniate de niste muraturi si un pahar de vin. 

 

Pofta mare!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi si afumatura