Tochitura de porc cu de toate

de Dya Daniela Andrei in Porc, 11 Iun 2013 | 4903 vizualizari

 

Cand nu ai idee despre ce sa gatesti: e rapida, e gustoasa,,,, e preferata mea!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de fleica de porc
  • 300 g branza de burduf
  • 1 kg de cartofi noi
  • 4 oua
  • 300 g faina de porumb pentru mamaliguta
  • 2 rosii mari (de gradina)
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente, toate dupa gust: sare, piper, ardei iute, chili, rozmarin, oregano, busuioc, tarhon
  • optional: unt pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu de toate:

Spalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare.

Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza foarte bine (parte din condimente vor ramane in ulei) si se pun la prajit la foc iute (astfel vor fi crocanti la exterior si moi in interior).

Punem si de o mamaliguta, cate un ou prajit si pregatim si mujdeiul de usturoi. Rosiile la trecem prin razatoare, pisam bine usturoiul, adaugam sare si ardei iute dupa gust.

Servim totul cald, cu un pic de branza de burduf si de ce nu, putin unt! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura ardeleneasca