Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata

de Rahela Velicu in Porc, 5 Feb 2018 | 7751 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe
  • 400 g rinichi de porc
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata:

Rinichiul folosit a fost fiert dinainte. 

Am taiat ceapa julienne si am calit-o in ulei incins. Adaugam rinichii taiati feliute si lasam la calit inca 5-6 minute.

Adaugam o cana de apa, pasta de tomate, adaugam sare si piper, acoperim tigaia cu capac si lasam 25-30 de minute la fiert. Daca este nevoie, mai adaugam apa.

Adaugam la final si patrunjelul tocat. Servim cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Daca nu este spalat foarte bine, rinichiul va mirosi urat. Eu l-am avut deja curatat si spalat de parinti de la tara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu rinichi si ceapa caramelizata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet si muschiulet de porc umplut