Tochitura cu carne de ied cu ciuperci

de Ina in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 9910 vizualizari

 

a fost un pranz delicios....

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne de ied 
  • 1 carnat oltesesc
  • 100 g kaizer afumat
  • 500 g ciuperci proaspete
  • delikat
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • cimbru
  • 4-5 catei de usturoi
  • o cesca cu suc de rosii
  • patrunjel pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura cu carne de ied cu ciuperci:

Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ulei, intr-i cratita cu bordura mai inalta. Din cand in cand adaugam cate o cescuta cu apa si lasam sa scada apa pentru ca bucatile de carne sa se patrunda bine. 

Carnatul si kaizerul le taiem felii pe care le adaugam in cratita cu carne de miel. Adaugam sare, piper, foi de dafin, cimbru si usturoiul tocat felii fine. Lasam sa se rumeneasca totul, apoi turnam cescuta cu suc de rosii si mai lasam pe foc 5 minute.

Ciupercile curatate si taiate felii le presaram cu sare si le rumenim pe tava cu gril.

Servim totul cu mamaliguta calda. 

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu carne de ied cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor - iepurele tuturor iepurilor