Tocanita delicioasa

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 6359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 5 lg ulei
  • 3 felii kaize(aproximativ 300 g)
  • 1 piept de pui
  • 3 lg suc de rosii
  • 1cana apa
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 cutii ciuperci taiate
  • sare,piper,busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita delicioasa:

Legumele se curata si se taie: ceapa si ardeiul julien ,iar morcovul betisoare.

Se pun la calit in cele 5 lg de ulei.Se lasa pana se inmoaie.Tot acum eu am pus si jumatate de caciulie de usturoi tocat.kaizerul si pieptul de pui Se taie bucati mai mici si se pune la calit alaturi de legume.Se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 5 minute..

Se pune o cana cu apa ,apoi ciupercile si se asezoneaza cu sare,piper,busuioc si sa lasa sa fiarba pana legumele si carnea sunt patrunse bine.

La sfarsit adaugam usturoiul ramas ,tocat cat mai maruntel si sucul de rosii,mai lasam sa fiarba cateva minutele.

Se serveste cu mamaliga si muraturi...e delicioasa:)

 

TIPS-URI

1

se poate pune si marar sau patrunjel tocat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

AnyCostescu 1

23.01.2013, 10:54

Merisor,rocsi,geanina,ailiana,siMona,diana

adry88 1

23.01.2013, 11:17

chiar k e delicioasa

AnyCostescu 1

24.01.2013, 16:39

EDUARD

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu organe de vitel