Tocanita de vinete si naut

de cristina1985 in Mancaruri de post, 17 Mar 2017 | 3883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 130 g naut (tinut in apa cel putin 12 ore, in frigider)
  • 1/2 vanata mica
  • 2-3 lg suc de rosii
  • 2-3 lg-te boia
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • ulei
  • 1 lg faina
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vinete si naut:

Dupa cum am spus, nautul se tine in frigider 12 ore in apa. Se poate pune seara si il gatiti a doua zi.

 Se caleste ceapa (tocata marunt), apoi se adauga apa si naut. Se fierbe 1 ora si jumatate.

Vanata se curata de coaja in dungi, se taie cubulete si se pune peste naut. Se lasa 15 minute, dupa care se adauga sare, boia, dafin, bulion, faina amestecata cu putina apa. Se mai lasa la fiert 15 minute (amestecand din 5 in 5 minute,pentru a nu se lipi).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vinete si naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci