Tocanita de rosii cu pipotele de pui

de Bunica in Pui, 4 Iul 2009 | 13012 vizualizari

 

O mancare ce se poate servi si rece.

 

INGREDIENTE

  • 750 g. pipote
  • 3 cepe mari
  • 4 rosii mari
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 foaie de dafin mica
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de rosii cu pipotele de pui:

Se spala pipotelele si se pun la fiert. Se spumuiesc din cand in cand.Dupa 30 min. se adauga ceapa taiata solzisori .Se lasa la fiert inca 10 minute si se adauga rosiile taiate cubulete pasta de tomate, foaia de dafin si uleiul.sarea,piperul, dupa gust. Se da la cuptor pentru o ora-1ora si un sfert. Cand este gata se adauga patrunjelul taiat marunt. Se poate servi cu mamaliguta sau cu paine.

Tips: foaia de dafin se scoate dupa ce a fiert, daca nu va place aroma ei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de rosii cu pipotele de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bunica 1

13.02.2010, 09:00

Ma bucur ca am ajutat la imbogatirea retetarului vostru Este asa de usor de realizat si de gustoasa ! Eu o fac cel putin de doua ori pe luna Am un mic mancacios de mancaruri romanesti

nadina73 1

18.04.2010, 22:11

foarte buna ,imi place

ela 1

18.04.2010, 22:33

bucataras tu ne-ai dat mancarea asta de stelisti?e mai buna decat fotbalul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi de pui