Tocanita de pui cu iaurt

de Miha in Pui, 18 Feb 2010 | 11298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 300 g ciuperci
  • 1 cana supa de carne
  • 1 cana suc de rosii
  • 150 g iaurt
  • 1 lingura faina
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu iaurt:

Intr-o farfurie amestecam faina cu sare, piper si boia de ardei.

Pieptul de pui taiat cubulete il dam prin acest amestec.

Ceapa si usturoiul tocate marunt le calim usor in 2 linguri cu ulei de masline. Adaugam si cubuletele de carne. Amestecam incontinuu, pana ce carnea incepe sa se rumeneasca.

Adaugam supa de carne si sucul de rosii, apoi ciupercile taiate felii. Acoperim si lasam la fiert, la foc mic.

Cand canea e fiarta punem si iaurtul, omogenizam si mai dam cateva clocote.

Se serveste calda, pe pat de piure de cartofi ca la mama acasa. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

ieri la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

ieri la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.06 la 10:37

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu mamaliguta