Tocanita de pui cu ceapa

de Lau in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2014 | 4721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui(dezosate)
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei rosu
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 100 ml suc de rosii
  • sare
  • piper
  • 3 catei usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Carnea de pui se spala si se taie bucati,dupa care o vom condimenta.

Curatam ceapa,ardeiu si tocam marunt,morcovul il dam prin razatoarea mica.

Intr-o tigaie adaugam ulei si cand sa incalzit adaugam carnea care o vom praji pe ambele parti.

Cand este gata o scoatem intr-o farfurie pe care o acoperim.

In uleiul care am prajit carnea adaugam ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeiul si morcovul,lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam pasta de tomate.sucul de rosii,carnea si apa cat sa acopere totul.

Lasam sa fiarba amestecand din cand in cand pana scade sosul.

La final adaugam condimente dupa gust si usturoiul pisat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

simona72 1

08.02.2014, 08:32

Super mancarica!

Lau 1

08.02.2014, 09:53

gaby_gabytza 1

11.02.2014, 09:49

plaaaaaaaaaaaace

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ceapa,ardei rosu,ciuperci si aripioare