Tocanita de pui cu bureti de roua

de mihaelar63 in Pui, 12 Dec 2014 | 4739 vizualizari

 

Cand ai un puiut frumusel de casa nu-ti bati joc de el , il faci tocanita :d

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa -inclusiv maruntaiele .
  • 2 cepe galbene
  • 1 lingurita pasta de ardei iute rosu
  • 1 lingura rasa boia rosie de ardei
  • 1 lingura de cimbrisor verde tocat
  • 2 linguri rase faina alba
  • sare
  • 100 ml ulei
  • 300 gr bureti de roua [ congelati ]
  • 500 ml lapte [ de casa ]
  • 200 ml smantana
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu bureti de roua:

  1. Ceapa se curata si se spala , se toaca cubulete marunte .
  2. Puiul se curata, se portioneaza si se spala , se tamponeaza cu un servet sa fie uscat .
  3. Puiul se pune la prajit in ulei pana incepe sa-si schimbe culoarea .
  4. Adugati ceapa si lasati pana devine sticloasa . Sarati .
  5. Se pune pasta de ardei, cimbrisorul  si boiaua si se amesteca .
  6. Puneti faina alba , amestecati si turnati laptele treptat .Adugati si ciupercile .
  7. Daca sosul va pare prea gros puneti putina apa si mai fierbeti 15-20 minute .
  8. La sfarsit se incorporeaza smantana si se serveste cu mult patrunjel verde.
  9. Garnitura cea mai potrivita este mamaliguta .Sau paste daca doriti .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu bureti de roua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ciuperci