Tocanita de pui cu ardei copti

de Zamfira in Pui, 28 Iul 2013 | 27317 vizualizari

 

Ce aroma, ce combinatie...o tocanita foarte buna, ardeiul copt face casa buna cu foaia de dafin. Pentru un pranz perfect merita incercata. Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de pui (pulpe de pui cu os sau dezosat)
  • 1 ceapa rosie
  • 2 rosii
  • 7-8 catei usturoi
  • 2-3 foi de dafin
  • 4 linguri de bulion
  • boia dulce
  • ulei
  • sare, piper
  • 4 ardei kapia (copti)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei copti:

Spalam portionam carnea de pui. Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile feliate, sare, piper. Dupa ce fierbem 10 minute tocanita adaugam foile de dafin, bulionul si usturoiul pisat. Mai fierbem inca 10 minute tocanita.

Coacem, curatam ardeii de coaja si portionam bucatele.

Adaugam si ardeii copti in tocanita si-l mai dam odata in clocot.

Poate fi servita cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu ciuperci si smantana