Spalati carnea si o taiati in bucati,cum doriti d-voastra.
Curatam ceapa si o taiem marunt.
Intr-o cratita punem un pic de ulei si calim impreuna ceapa cu carnea.
Adaugam si usturoiul pisat impreuna cu condimentele,amestecam bine adaugand apa pt a fierbe carnea.
Cand carnea e fiarta facem o ingrosala din smantana cu faina(cca.1-2 lg depinde de faina si cat de groasa doriti tocanita.,daca e prea subtire mai adaugati ingrosala)Ingrosala se face astfel;puneti intr-un bol 2 lg faina impreuna cu smantana si adaugati putina apa intre timp amestecati cu un tel mic sau furculita pt a nu se face cocoloasa.trebuie sa fie subtire ca un aluat de clatite
Adaugam ingrosala peste tocanita si adaugam patrunjelul tocat marut.Lasam sa mai fiarba cateva minute si dam deoparte.
PS. sper sa va placa aceasta tocanita ...mie imi place foarte mult mai ales cu mamaliguta :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.