Tocanita de pipote si inimi

de Bucataras Diana in Mancaruri cu carne, 6 Ian 2019 | 3561 vizualizari

 

Reteta romaneasca.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 2 cepe rosii
  • 100 g pasta de tomate,
  • boia dulce,
  • sare,
  • piper
  • ulei,
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Taiem ceapa solzisiori, o calim in putin ulei, presaram boia si adaugam inimile si pipotele spalate si curatate. Turnam apa cat sa le acopere, potrivim gustul de sare si piper si lasam sa fiarba. Cand incepe sa clocoteasca, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic pana cand sunt fierte inimile si pipotele. Daca este necesar mai adaugam apa fierbinte. Cand este fiarta carnea, adaugam pasta de tomate si mai lasam sa fiarba un pic. Servim cu mamaliguta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de pui cu pipote si ficatei la cuptor