Tocanita de pipote cu inimi

de adry88 in Pui, 9 Sep 2012 | 4809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola cu pipote si inimi
  • 3 cepe
  • 2 linguri paste de tomate
  • 200 ml apa
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • carnati de casa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote cu inimi:

Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in putin ulei incalzit. Cand a devenit transparenta se adauga pasta de tomate si apa. Se adauga pipotele, inimile curatate si spalate bine (eu le-am taiat in bucati). Se lasa sa fiarba cca 15 minute, dupa care se adauga vinul si carnatii de casa, se lasa sa fiarba pana se formeaza un sos, se potriveste sare piper si busuioc dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote cu inimi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui