Tocanita de pipote

de ianculubita in Pui, 9 Mai 2011 | 8527 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote de pui sau curcan
  • 2leg.ceapa verde
  • 1leg.usturoi verde
  • 1leg.patrunjel
  • 1leg.marar
  • 3linguri ulei
  • 1cutie de rosii in bulion
  • 3cartofi
  • condimente pentru pui kotami
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote:

In cratita cu uleiul incins,se pun pipotele curatate si spalate,ceapa si usturoiul taiate marunt,cutia de rosii si se lasa sa fiarba la foc mic cu capac 30min;dupa acest timp se adauga cartofii curatati,spalati taiati cubulete si 1cana cu apa;cand aproape sunt fierti,se condimenteaza,se pune verdeata,si poftiti la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Ina 1

13.05.2011, 22:37

La Multi Ani!!
Sanatate multa si bucurii!!!

deyutzky 1

13.05.2011, 23:34

La multi aniii!

nadina73 1

13.05.2011, 23:38

la multi ani!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui in punga, la cuptor