Tocanita de peste

de Alina26 in Peste, 17 Iul 2014 | 6067 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pesti macrou (eu am avut peste congelat file)
  • 5 cepe mari
  • 6 morcovi medii
  • 3-4 catei de usturoi
  • o cutie de rosii in bulion (400g)
  • 2 frunze de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • apa
  • 5-6 fire de marar
  • 5-6 fire de patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de peste:

Curatam pestele de oase si il taiem cubulete. Punem uleiul la incins si adaugam pestele in oala impreuna cu 2 pahare de apa (2 degete peste macro) si punem capacul.

Intre timp pregatim legumele, ceapa o taiem pestisori iar morcovii ii dam pe razatoare mare.

Dupa ce a scazut apa adaugam legumele, punem inca 2 pahare de apa fierbinte si le lasam sa fierba la foc mic, aproximativ 20 min ( pana a scazut apa). 

Adaugam usturoiul pisat, rosiile in bulion, frunzele de dafin, sarea, piperul si lasam sa scada.

La final adaugam patrunjelul si mararul tocat marunt.

Se serveste cald sau rece. Noi am mancat cu telina in otet. Se poate servi cu paine sau cu mamaliga dupa preferinte.

Pofta buna! 

 

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi si alt tip de peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă indoneziană de somon