Tocanita de oaie

de aishaflory in Oaie, 24 Mai 2014 | 9450 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc carne de oaie
  • Ceapa
  • Foi de dafin
  • Sare/piper
  • 1 lgt Boia
  • Pasta de ardei sau ardei
  • 2 lg pasta de rosii concentrata
  • Cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de oaie:

Intr-o oala sub presiune puneti putin ulei, ceapa si o caliti citeva minute pana se inmoaie, apoi adaugati carne si o prajiti putin. Se adauga pasta de tomate si apa, dupa care puneti sare, piper, boia, foaia de dafin. 

Acoperiti oala si lasati sa fiarba subpresiune aprox 1 ora.Dupa 30 minute verificati daca mai este nevoie de apa. Dupa ce a trecut 1 ora luati capacul si puneti cartofi taiati cubulete si ardeiul sau pasta de ardei.Lasati sa fiarba inca 20 de min pana ce cartofii sunt fierti.

Pofta buna!

Se poate servi cu masline murate sau salata dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de oaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie