Tocanita de iepure

de pity19 in Mancaruri cu carne, 20 Iun 2014 | 11445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de iepure cu os taiata marunt ( 500-600 gr )
  • 4 cartofi
  • 300-400 gr fasole galbena
  • 1 ardei galben
  • 1 bucata carnat de porc afumat
  • o rosie
  • sare , piper , vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure:

Incepem cu clatirea legumelor ;

Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ;

Ardeiul il tocam marunt ;

Carnatul il taiem feliute ;

Rosia o taiem in doua si feliute ;

Fasolea o clatim bine ; Rupem coziile si rupem din nou in 3 fiecare ;

Carnea de iepure o clatim , taiem bucatele medii ; Punem intr-o oala carnea peste care adaugam cca 2-3 litri de apa si dam la fiert la foc potrivit cca 60 de minute ; Adaugam fasolea ; Cand aceasta a fiert adaugam cartofii ;

Facem prajeala din : Carnat , ardei , rosie si putin ulei . Dam la incins o tigaie cu cca 1 lingura de ulei , punem carnatul si legumele la prajit , amestecam continuu , lasam aprox 5-10 minute dupa care turnam in oala ;

Lasam pana cand cartofii si ardeiul sunt fierte ; Cand acestea au fiert , condimentam cu sare  , piper  , vegeta ( dupa gust ) mai lasam putin si luam de pe foc!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de iepure-n cuptor