Tocanita de fasole cu chorizo

de Satisfyyourcravings in Porc, 12 Dec 2016 | 5609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 380 grame fasole gigant conservata (poate fi inlocuita cu fasole alba)
  • 1 lingura de ulei
  • 250 grame chorizo (poate fi inlocuit cu orice carnat afumat)
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • coaja de la 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 400 grame rosii in bulion
  • 500 grame supa de pui sau legume (se poate folosi cub concentrat dizolvat in apa)
  • cateva crengute de cimbru
  • Pentru servit:
  • paine
  • salata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de fasole cu chorizo:

Se toaca ceapa marunt si usturoiul felii.

Se taie chorizo felii si se prajesc cateva minute, intr-o tigaie cu ulei, la foc mediu, pana devin aurii. Se scot pe o farfurie.

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si usturoiul care se calesc cateva minute, pana se inmoaie. Se adauga rosiile tocate, supa, cimbrul, coaja de lamaie, chorizo si fasolea. 

Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la minim, se acopera si se lasa la gatit 1 ora si 15 minute, amestecand usor din cand in cand. 

La final, se adauga sare si piper si se serveste cu paine si salata simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de fasole cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole rosie cu scarita afumata