Tocanita de dovlecel

de lili in Mancaruri de legume, 25 Aug 2010 | 5004 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel,
  • o ceapa,
  •  un ardeu,
  •  o lingura de smantana,
  • o lingura de faina,
  • 400 ml lapte,
  •  vegeta
  • patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecel:

Legumele se taie marunt. Intai se pune la calit ceapa si pe urma dovlecelul si ardeiul.Le calim foarte putin, adaugam apa si vegeta si lasam sa fiarba pana ce dovlecelul fierbe bine de tot. Cand e fiert facem o ingrosala din faina si lapte si punem peste dovlecel in cratita..

Lasam sa mai dea cateva clocote si adaugam smantana si apoi patrunjelul taiat marunt.Inca cateva clocote si mancarica e gata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana si cascaval