Tocanita de ciuperci de post

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 18 Mar 2016 | 3113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 500g ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 2 morcovi
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci de post:

Se toaca marunt ceapa si se pune la calit intr-o tigaie, dupa ce aceasta devine "sticloasa", se adauga ardeii si morcovii tocati si ei cubulete impreuna cu utina apa si se lasa la fiert.

Intre timp se curata ciupercile, se toaca cubulete si se adauga in tigaie.

Cand lichidul a scazut potrivit de sare si piper, adaugam oregano si sucul de rosii.

Se mai lasa la foc mediu circa 10 minute si obtinem o mancarica rapida si sanatoasa pt zilele de post!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac (de post)