Tocăniță de ciuperci cu morcovi

de Zamfira in Mancaruri de legume, 17 Oct 2015 | 8188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g ciuperci proaspete sau 2 conserve de champignon
  • 5 linguri uleiacă
  • 1 ceapă mare
  • 4 morcovi
  • sare, piper
  • 1 linguriță boia dulce
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniță de ciuperci cu morcovi:

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire.

Călim ceapa tocată mărunt și morcovii dați pe răzătoarea mare.

După călire adăugăm boiaua și ciupercile.

Completăm cu puțină apă doar cât să acopere ușor tocănița(ciupercile vor lăsa apă-zeamă). Adugăm sare, piper după gust. Timp de fierbere(la foc mic) 30de minute. În final adugăm pătrunjel verde tocat mărunt.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniță de ciuperci cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Zamfira 1

17.10.2015, 20:50

Multumesc!!!!

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:59

Zamfira 1

21.10.2015, 23:07

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]