Tocanita de ciuperci

de Cofetarul Vesel in Mancaruri de post, 27 Noi 2017 | 8879 vizualizari

 

Este o reteta foarte buna, pe care o putem prepara in timpul postului! Va invit cu mare drag sa o incercati!!!

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame de ciuperci fierte
  • 2 ardei grasi taiati in cuburi
  • 70 de mililitri de ulei
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4 linguri de bulion de rosii
  • 4 catei de usturoi taiati marunt
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura de piper
  • cateva frunze de patrunjel si leustean
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Turnam uleiul intr-o tigaie, o punem pe foc, adaugam ceapa si o calim 5 minute. Apoi adaugam pe rand ardeii, ciupercile, bulionul, sarea, piperul si usturoiul (amestecam dupa fiecare ingredient). Lasam compozitia pe foc 10 minute si o amestecam bine. Adaugam patrunjelul si leusteanul. Amestecam bine si mai lasam tocanita 5 minute pe foc, apoi o putem servii cu mamaliguta calda si delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]