Tocanita de ciuperci

de Dana_Retetegg in Mancaruri de post, 22 Noi 2011 | 9518 vizualizari

 

E ideala in post alaturi de mamaliguta si ceva muraturi, dar e foarte buna si alaturi de niste ficatei (in cazul in care nu tinem post).

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe,
  • 850 gr ciuperci,
  • 3 linguri sos de rosii,
  • 2 linguri faina,
  • boabe de piper,
  • foi de dafin,
  • putina boia dulce,
  • busuioc,
  • cimbru,
  • patrunjel verde,
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Am tocat ceapa si am calit-o in putin ulei. Cand s-a rumenit am adaugat 2 pahare cu apa, condimentele si am acoperit cu un capac.

Dupa aproximativ 5 minute am adaugat ciupercile taiate si am acoperit din nou cu capac.

Cand ciupercile erau aproape gata am adaugat sosul de rosii.

La final am legat compozitia cu faina dizolvata in putina apa si am adaugat verdeata tocata.

Am servit fierbinte cu mamaliguta!

TIPS-URI

1

optional mai putem pune ardei, morcov, etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de ghebe