Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de deyutzky in Pui, 18 Dec 2012 | 25823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 3 cepe mai marisoare
  • 2 morcovi
  • 2 linguri zarzavat de casa
  • ulei
  • suc de rosii
  • 2-3 linguri faina
  • 2-3 cani de apa
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

Intr-o tigaie mai inalta(am avut eu) sau intr-un ceaun se pune ulei, apoi se adauga ceapa tocata si se lasa putin la calit.

Se adauga morcovul taiat cubulete+cele 2 linguri de zarzavat,  se pune putina apa si se lasa acoperit cca 5 minute.

Se spala pulpele de pui si se pun in tigaie, se adauga 2-3 cani de apa cat sa le cuprinda, se acopera si se lasa la fiert cca 20 minute.

Se adauga sucul de rosii amestecat cu faina si putina apa, apoi se pune sare si piper dupa gust si se mai lasa acoperit cateva minute.

Pofta buuna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pui