Tocanita de ceapa cu pulpa de porc

de gaby_gabytza in Porc, 25 Ian 2013 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne porc
  • 4 cepe
  • 2 rosii
  • 1 ardei
  • 100 ml suc de rosii
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • boabe de ardei iute
  • 2 linguri pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpa de porc:

Carnea se spala si se taie bucati. Se prajeste in uleiul incalzit dupa care le scoatem pe un servetel absorbant. In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa sa se caleasca putin, ardeiul tocat, rosiile tocate marunt si lasam sa se caleasca putin impreuna, dupa care adaugam pasta de tomate (optional), vinul si sucul de rosii, foile de dafin si condimente dupa gust. Lasam sa fiarba cca 5 minute dupa care adaugam carnea si lasam sa fiarba pana se formeaza un sos. La final adaugam patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]