Tocanita de ceapa cu pui

de Doralinda in Pui, 25 Ian 2013 | 3265 vizualizari

 

La mine in casa, cam rar se mananca pui, dar la fetite le mai gatesc din cand in cand, si asta e unul dintre preparatele care le place!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe pui
  • 2 cepe medii
  • sare
  • oregon
  • piper
  • o foaie dafin
  • si ulei ptr calit
  • 50 gr bulion de rosii sau rosii din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pui:

Intai fierbem carnea cu putina sare, apoi o lasam deoparte in zeama care a fiert. Taiem ceapa in felii si o calim in putin ulei. Cand e gata, punem bulionul de rosii, mai lasam putin si apoi punem restul de mirodenii, asezonand dupa gust cu sare si piper. Punem si carnea si adaugam din zeama in care a fiert pana sa acopere, apoi lasam la foc mic cca 20 min.

Se serveste cu piure de cartofi sau cu orez.

TIPS-URI

1

Puteti folosi un pui intreg, nu doar pulpele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Doralinda 1

25.01.2013, 20:38

Jolygina

Doralinda 1

25.01.2013, 20:39

Rocsi, intr-adevar e gustoasa, cred ca tot secretul sta in ceapa calita! Ii da un gust mai dulce! Multumesc frumos!

Cris2711 1

26.01.2013, 00:26

buna tocanita

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa